БГ
EN
  +359 887 551572

Празнични дни

Цена: 350 лв

Празнични цени 2020/2021

Цена за наем за 8 декември/Коледа 2020 - 350 лв/вечер при минимум 2 нощувки

Цена за наем за Нова Година 2021 - общо 2500 лв за 3 нощувки ИЛИ 2000 лв за 2 нощувки.


Обратно